Weekendtip: Dam tot Dam

23 september 2012

Events, Gezondheid, Lifestyle

Ben je vandaag in de buurt van Amsterdam en Zaandam? Dan is het zeker de moeite om even de hardlopers aan te moedigen die meedoen aan de Dam tot Dam-loop. Maar liefst 50.000 fanatieke sporters doen vandaag mee aan deze lange rentocht van 16,1 kilometer. Niet iedereen voor zichzelf, meer dan 75% van de sporters rent voor het goede doel. Van KWF Kankerbestrijding tot Stop Kindermisbruik. 

Route
De tocht begint op de Dam waarna de renners via de Prins Hendrikkade via de IJtunnel 10 Engelse Mijl af te leggen naar hartje Zaandam! Aangemoedigd door jaarlijks meer dan 250.000 toeschouwers en tientallen live muziekoptredens, die garant staan voor een enorme happening. Iedereen is welkom van jong tot oud.

Heel veel plezier & succes! 

Advertenties
, , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: