Make-up: trends najaar 2012

20 september 2012

Beauty, Gezicht, Make-up

De regen komt met bakken uit de lucht en de temperatuur daalt helaas weer flink: yes, de winter komt er weer aan! Voorstander of niet, er zijn weer een heleboel nieuwe en leuke trends. Vandaag nemen we de drie belangrijkste make-up trends van dit najaar onder de loep. Kijk snel mee!  

Neo-Gothic

De hoofdelementen voor deze trend zijn: een bleke huid en een grote afwezigheid van kleur in de make-up. De enige kleur die gebruikt wordt is een donkerrode lipstick. And last but not least: geen mascara. What? Yup… geen lange wimpers in deze look!

Naturel

In deze look zijn naturel kleuren zoals taupe en perzik een echte hit. Kies bij deze trend make-up met een matte finish: neem bijvoorbeeld een matte roze blush of een matte oogschaduw in een zacht kleurtje. Maak je wenkbrauwen wat donkerder, laat ook bij deze trend de mascara voor wat het is. Doe een mooie lichte gloss op je lippen en je bent er helemaal klaar voor.

Glamour

De laatste, en mijn favoriete, trend die we deze winter gaan zien is de ‘Glamour look’. Deze look bestaat uit een opvallende kleur lipstick en mooie zwarte eyeliner gecombineerd met de zachte kleurtinten goud en roze.

Wat is jouw favoriete trend?

Advertenties
, , , , , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: