Weekendtip: Costa del Soul

15 september 2012

Eten, Events, Lifestyle

Een mooie afluister van het festivalseizoen: vandaag vindt het Costa del Soul plaats bij de enige echte strandtent in Amsterdam, Blijburg aan Zee. Vandaag is het een groot feest op Blijburg met veel muziek, kunst, spelletjes en heerlijk eten.

Het festival wordt georganiseerd door verschillende feest-organisatoren en dj’s die allen een eigen podium hosten. Dit jaar staan Night Voyage van Tom Trago en Mirik Milan, Backstage, Cirque Exentrique, Soulrock, The Rendez-Vous, The Floating Company en natuurlijk Blijburg op een van de vijf podia.

Naast muziek staat ook art hoog in het vaandel; twee grote kunstmuren zijn ter beschikking gesteld en wordt ter plekke door 25 kunstenaars beschilderd. En wil je even weg van de art en muziek? No problem! Dan loop je naar de hippie markt, ga je lekker bij het kampvuur zitten of bezoek je een van de vele en heerlijke eetkarretjes.

Have fun!

Costa del Soul
Strandtent Blijburg op IJburg
12.00-24.00 (en tot 03.00 binnen)

Advertenties
, , , , ,

Volg Fabeaulish!

Abonneer op onze RSS feed en sociale profielen om updates te ontvangen.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: